Suna la: 0742 010 636

Ciprian Porumbescu 12, Sector 1, Bucuresti Vezi Locatie

Despre Clinica Dr Blaj

Despre Clinica Dr BlajDupa o experienta de peste 40 de ani in mediul sanitar si universitar de stat, dublat de studierea aprofundata a sistemului privat din Romania si strainatate, va oferim un centru de diagnostic si tratament, care isi onoreaza deviza: Noi respectam calitatea actului medical!

Pentru sanatatea dumneavoastra am ales un personal medical foarte bine pregatit profesional, moral si psihologic. Pentru diagnosticare si tratament corecte, veti beneficia de aparatura medicala de ultima ora.

La baza activitatii noastre sta convingerea ferma ca tratam un bolnav si nu o anumita boala. Prin urmare, cand veniti la noi in calitate de pacienti cu simptomatologie complexa sau aparent banala veti fi preluati initial de medici care au o pregatire serioasa de medicina interna, singura specialitate care poate aborda pacientul in integralitatea problemelor sale. Pentru noi nu sunteti un simplu organ bolnav, ci un om intreg, cu trup si suflet.
Medicina interna insa nu trebuie sa excluda supraspecialistul (cardiolog, gastroenterolog etc.) din multiplele ramuri ale Medicinei. Opinia noastra este ca supraspecialistul are un rol foarte important, dar nu in orientarea initiala a bolnavului. El trebuie sa intervina la solicitarea medicului internist, bine pregatit si cu experienta indelungata, dupa o discutie interdisciplinara internist-supraspecialist.

Prin abordarea interdisciplinara a problemelor dumneavoastra de sanatate (internistsupraspecialist), sunteti scutiti de o trauma psihica inutila ce poate merge pana la depresie, datorata incertitudinii legate de diagnostic printr-o frecventa plimbare de la un supra-specialist la altul. Abordand problemele dumneavoastra in aceasta maniera, avem toti de castigat – pacientul diagnostic si tratament corect iar medicul respect si prestigiu.
Nu ne permitem rutina si superficialitate. Credem in profesionalism si actualizarea cunoasterii noastre medicale, de aceea nu intrerupem studiul. Pentru noi sunteti in primul rand oameni si unicate. De aceia avem obligatia morala si totodata onoarea sa ne tratam profesia cu pasiune, competenta si responsabilitate iar pe dumneavoastra cu toata atentia, grija si consideratia care vi se cuvin.

0742 010 636


...sau completeaza formularul din pagina Programari Online: