Suna la: 0742 010 636

Ciprian Porumbescu 12, Sector 1, Bucuresti Vezi Locatie

Programari online:

Termeni si conditii:

Prin completarea oricărui formular pus la dispoziție pe site-ul web www.drblaj.ro  vă exprimați acordul expres cu privire la colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal de către  Clinica Dr Blaj, atât manual cât și automat, în scopul de a fi contactat de noi  cu privire la solicitarea dumneavoastră, în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) – RGPD.

Dacă nu sunteți de acord ca datele dumneavoastră să fie prelucrate, aveți dreptul și libertatea de a nu completa formularele disponibile și de a nu accesa site-ul www.drblaj.ro.

În momentul completării formularelor disponibile pe www.drblaj.ro, Clinica Dr Blaj va colecta date cu caracter personal, oferind informații cu privire la scopul colectării fiecărei date personale ce se solicită.

Clinica Dr Blaj poate primi, de asemenea, și înregistra, pe serverele sale informațiile referitoare la adresa IP și informațiile cookie ale paginii solicitate.  Aveți opțiunea de a seta browserul de internet astfel încat acesta să respingă anumite cookies. În acest caz, va exista însa un impact negativ asupra navigării dumneavoastră pe site-ul www.drblaj.ro.