Suna la: 0742 010 636

Ciprian Porumbescu 12, Sector 1, Bucuresti Vezi Locatie

Servicii Medicale Profesionale

În atitudinea corectă față de un pacient, este foarte importantă relația medic-aparat (laborator, ecografie, RMN etc.) între care trebuie sa fie un echilibru perfect. Din nefericire ne întâlnim, nu de puține ori, cu un dezechilibru al acestui binom, exagerând când opinia doctorului, când rezultatele date de aparat. Întrebarea care se pune este cine are dreptate, întrebare care are la baza un “aforism” ce apare scris pe unele din cele mai valoroase aparate: “Don’t trust in machines”. Părerea noastră este că pacientul are nevoie de echilibrul mai sus menționat, între aparatura modernă corect utilizată și un profesionist bine instruit și cu experiență.

Medicina Muncii

Medicina muncii este specialitatea medicală care studiază relația om-muncă, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează. Este o specialitate medicala extrem de vastă, de relație, care înglobează cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

Ecografie abdominala

Ecografia abdominală sau ultrasonografia abdominală este o metodă de examinare imagistică a organelor abdominale cu ultrasunete. Ea se realizează cu ajutorul aparatului numit ecograf. Este o tehnică neinvazivă și rapidă, considerată o explorare de rutină.

Ecografie Carotida

Ecografia carotidă este o tehnică de imagistică diagnostică bazată pe ultrasunete pentru a evalua detaliile structurale ale arterelor carotide . Ecografia carotidă este utilizată pentru a diagnostica stenoza arterei carotide (CAS) și poate evalua morfologia și caracteristicile plăcii aterosclerotice . Duplexul carotidian și ultrasunetele cu contrast sunt două dintre cele mai frecvente tehnici imagistice utilizate pentru a evalua boala arterelor carotide.

Ecografie Cardiaca

Ecografia cardiaca (ecocardiografia) bidimensionala este o metoda imagistica de explorare a inimii, prin care se vizualizează pe un ecran secțiuni (felii) din inimă, în aceste sectiuni putându-se măsura dimensiunile celor 4 cavitați cardiace (atriul stâng, ventriculul stâng, atriul drept și ventriculul drept), precum si ale vaselor mari care se varsă în inimă (vena cava inferioara) și care pleacă din inimă (aorta).

Reumatologie

Reumatologia este o ramură a medicinii interne, care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu afecțiuni nechirurgicale ale aparatului locomotor. Aceste afecțiuni sunt de obicei dureroase, acute sau de cele mai multe ori cronice, care împiedică buna funcționare a aparatului locomotor și sunt numite în general reumatism sau boli reumatice și musculoscheletice.

Medicina de familie

Medicina de familie este specialitatea care asigură asistența medicală primară și continuă și, prin acțiuni preventive, educaționale, terapeutice și de recuperare, contribuie la promovarea stării de sănătate a individului, a familiei și colectivității.

0742 010 636


...sau completeaza formularul in pagina Programari: